Mudre izreke

Dijete moje!

majka-i-dijete-ulivadiPišem ti ovo pismo u nadi da ćeš ga pročitati i zadržati blizu srca jer sve tvoje je ionako vijek blizu mojega srca.

Nikada nemoj zaboraviti da kada ti treba prijatelj ti imaš mene, ali kada ti zatreba utjeha, znaj da je Bog tu kraj tebe.

Kada ne znaš kako dolje, neka ti vjera pokaže put. Kada te životne teškoće i problemi pritisnu, utjehu potraži u Kristu.

U tvome životu nalazim se od trenutka kada je Bog odlučio da počneš postojati i ti se nepovratno od tada nalaziš u mojem i svaki dan ga mijenjaš na najneobičnije načine koje nisam ni mislila da su mogući.

Bole me tvoje patnje, satire me tvoja bol, peku me tvoje suze i tu sam da ti pomognem kada ti je potrebno.

Uz tebe sam .... molim za tebe.

Nema dana, sata kada svoje misli ne usmjerujem na tebe, ti si centar mog života.

Želim ti pomoći da se riješiš strepnje svoje.

Da dostojanstveno i hrabro podneseš kaznu kada griješiš, da pokorno pogneš glavu kada griješiš, ali isto tako dostojanstveno i hrabro da je visoko uzdigneš kad te optuže krivo jer ja sam ti ja život dala.

I.... samo da ti ovo još kažem: milo mi je kad si sretan .... uživam kad si veseo i .... drago mi je kad napreduješ u dobru.

Ah, da .… i ne tražim hvalu od tebe, samo zahvali Bogu i moli jer samo te Bog od mame više voli.

On te vidio i volio prije nego li si došao na ovaj svijet.

Zato kreni prema Svijetlu koje vječni život znači, kreni prema onome tko te prvi vidio i volio, koji je odlučio da se rodiš.

Živi život Njemu u čast s nadom da kad ti kucne čas da ćemo se ponovno sresti i u zagrljaju naći kod dragog nam Gospodina u vječnosti.

Neka te On blagoslovi ! ! ! ! !

Tvoja mama ...

Iznad glave

flight-radar-24