1 korjen đumbira
1 mala šalica vode
1 mala šalica šećera
2 žlice meda
pola limuna
Naribajte đumbir ili ga usitnite u blenderu.
U tavu stavite đumbir, vodu, med,šećer i iscjedite pola limuna.
Mješajte dok ne zakipi.
Ostavite da se malo ohladi.
Uzmite papir za pečenje i…
3 korabe srednje veličine
Malo senfa
1 luk
3 mrkve i šalica graška, skuhati
300 grama domaće kobasice
5 kiselih krastavca
4 jaja
300 ml majoneze
Voda od kiselih krastavaca
Korabe oguliti te narezati na male kocke i kuhati oko 15 minuta.
Jaja tvrdo skuhati, prepoloviti, žutanjke…
500 grama mljevenog mesa
2 luka
Sol
500 grama pasiranog paradajza
Paprika u prahu
2 veće tikvice,otprilike takve da sam pokriju dno kalupa
200 grama slatkog,čvrstog vrhnja
200 grama naribanog sira gouda
3 žice paradajz koncentrata
Narezani luk i meso prepeći,dodati pasirani…
5 jaja
4 deci slatkog vrhnja
2 deci brašna od badema (ili fino samljevenih badema)
prstohvat soli
maslac ili svinjska mast za prženje
Istucite jaja mikserom, dodajte vrhnje, bademe i sol. Pecite na dosta maslaca.
Palačinke od badema nisu toliko elasticne, kao "obične"…
Cijeli članak: Prednosti zelenog kašastog soka ili smootheja
© 2024 Ad-Astra Izradio HerGiz uz podršku i hosting - Opacus d.o.o.